Понеділок, 06.05.2024, 21:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Дбайливим батькам
Про нас пишуть
Пізнавальне відео
Категорії розділу
Клас [29]
Школа [16]
Місто [13]
Міні-чат
200
Ми в соцмережі
Free sms
Курс валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Ми в мережі
Каталог образовательных сайтов
Пошук
Особистий кабінет
Для просмотра мини профиля,войдите на сайт как пользователь.
Бібліотека
Годинник
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Сьогодні в Україні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Відлік часу
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Важливо знати!!! Готуємось до свята!!!
19:10
Важливо знати!!! Готуємось до свята!!!

З цього тижня наш клас активно розпочав підготовку до виховного заходу «Рідний край, де ми живем, Україною зовем!», який пройде у четвер (5 листопада) спільно з бібліотекарем Зоєю Борисівною. Свято приурочене до Дня української мови (9 листопада за офіційним календарем).

Вже у четвер діти намалювали свої незвичайні малюнки, присвячені нашій Батьківщині, зобразивши на них те, з чим асоціюється Україна на їхню думку. Чи впізнаєте роботу своєї дитини? Малюнки будуть представлені на виставці у нашому класі протягом всього четверга та стануть ілюстраціями до нашої нової збірки дитячої творчості, яку ми створимо своїм серцем.

До участі у створенні збірки можуть долучитися всі бажаючі (власне учні, тата, мами, братики, сестрички, бабусі та ін.), передавши мені твори різних жанрів, тематика яких пов’язана з Україною: вірші, казки, оповідання, легенди, байки, небилиці, лічилки, посмішки, есе та ін.. У творах ви можете розповісти про державні символи (герб, прапор, гімн) та народні (мак, соняшник, вишитий рушник, українська хата, козак, патріот тощо), можна згадати те, що представляє нашу Батьківщину на міжнародній арені: кобза, кобзар, трембіта, вишиванка, писанка, письменники та поети, мова.

Наш клас вже має одну збірку творів для дітей під назвою «Ми – рівні, ми – різні!», авторами якої стали учні, їх мами, тітки, бабусі і дідусі. Маємо надію, що незабаром така ж книжечка побачить світ і у цьому році. Для бажаючих стати учасниками створення збірки, велике прохання надіслати ел.поштою або принести до школи твір не пізніше понеділка у будь якому вигляді, адже вся інформація буде друкуватися (не потрапить у прямому вигляді). Сьогодні ми вже отримали 2 віршики і малюнок від Габенко Каті, за що дуже дякуємо!

Важливою частиною підготовки свята є організація пісенної творчості. На понеділок слід вивчити 3 пісні, зазначені нижче у списку.



 

Буду безмежно вдячна за вишиті рушники, якими ми зможемо прикрасити нашу класну кімнату!

Дякуємо всім за допомогу у підготовці та організації свята!

Категорія: Клас | Переглядів: 628 | Додав: karpitsckayae | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar