Неділя, 28.04.2024, 16:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Дбайливим батькам
Про нас пишуть
Пізнавальне відео
Категорії розділу
Клас [29]
Школа [16]
Місто [13]
Міні-чат
200
Ми в соцмережі
Free sms
Курс валют
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід
Ми в мережі
Каталог образовательных сайтов
Пошук
Особистий кабінет
Для просмотра мини профиля,войдите на сайт как пользователь.
Бібліотека
Годинник
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Сьогодні в Україні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Відлік часу
Головна » 2015 » Вересень » 13 » У здоровому тілі - здоровий дух!
20:54
У здоровому тілі - здоровий дух!

Надзвичайно хвилюючим та енергійним видався для нашого класу День Фізкультури та спорту. Ми зробили стільки справ, зо відразу відчули себе у ролі Юлія Цезаря. Гасло, під яким ми крокували сьогодні, звучить так: «У здоровому тілі – здоровий дух!»

Розпочали наш спортивний день із зарядки для розуму, результати якої ви зможете побачити у розділі «Результат». Потім наші учні стали учасниками конкурсу дитячого малюнку на тему «Вітання до свята Фізкультури».  Пізніше працівники освіти обрали шість найбільш повних по розкриттю теми та думки робіт. На даний момент на сторінці групи нашого класу в соціальній мережі «В контакті» проходить голосування серед користувачів на визначення 2 найкращих малюнків. Переможцям гарантовано цінні подарунки від магазину канцтоварів.

Але найнезабутніші враження діти отримали від спортивної естафети «У спорті немає слабких». За ініціативи наших учнів, весь колектив розділився на дві команди: «Фаворити» (дівчатка) та «Лідер» (хлопчики). Мудрим і розсудливим членом журі був Гурець Артем!

Спочатку дівчатка тримали перемогу в своєму арсеналі, бо організованість, розум та винахідливість були на їх стороні, потім наші силачі зрівняли рахунок і навіть у третьому змаганні вивели його вперед. Але останній конкурс підвів результат до остаточного значення. Естафета закінчилася з нічиєю – 4:4.

На цьому для нас спортивний день не закінчився! Діти проходили змагання для особистого заліку: стрибки на скакалці, обертання обруча на талії, створення найбільшої мильної бульбашки.

Найактивніші та найспритніші були відзначені почесними грамотами.

Нажаль, не всі учні були присутні сьогодні на змаганнях. Але ці діти відстоювали честь своїх гуртків і клубів на міському та обласному рівнях! Шевченко Владик та Пустинник Владик - змагання з футболу, а Фесенко Нікіта - карате. Ми пишаємось нашими спортивними, креативними і найсміливішими однокласниками!

По завершенню ми урочисто відкрили акцію «Врятуй планету від отруєння», присвячену збору використаних батарейок та акумуляторів. Від тепер ми не лише вправні спортсмени, а й уважні екологи!

Категорія: Клас | Переглядів: 246 | Додав: karpitsckayae | Теги: День ФІзкультури та спорту, Змагання, 3 клас, спорт, команди, субота, естафета, Перемога | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 karpitsckayae • 21:03, 13.09.2015
Сильний, дужий, спритний клас - 
Це все сказано про нас! up
avatar